Despre noi

Mobila pentru dressing comercializata prin intermediului site-ului dressing.ro, este produsa exclusiv in fabrica IDEZIO din Ploiesti.

SC IDEZIO SRL este o companie producatoare de mobila, prezenta pe piata din Romania din anul 2003, care ofera servicii profesionale pentru solutii personalizate de mobilier.

Unicitatea mobilierului pentru dressinguri IDEZIO, reiese din atentia deosebita acordata calitatii, design-ului, pretului si a detaliilor de executie.

Calitatea exceptionala a materialelor si accesoriilor folosite, situeaza mobila pentru dressing IDEZIO alaturi de produsele firmelor de mobilier cu traditie din Italia sau Germania.

Pretul competitiv si termenele de livrare flexibile ale mobilierului pentru dressing IDEZIO se datoreaza liniei tehnologice moderne si fiabile care ne-a permis reducerea costurilor de productie si un raspuns mai rapid in conditiile unei piete dinamice si exigente.

Designul IDEZIO este inovator si personalizat. Echipa noastra de arhitecti si designeri te va consilia in crearea spatiului adaptat la necesitatile si dorintele tale, tinand intotdeauna cont de ultimele tendinte in designul interior.

Conceptul IDEZIO s-a nascut din grija pentru detaliu, alegerea partenerilor potriviti, profesionalismul echipei, toate acestea avand un singur scop: descoperirea si materializarea acelei solutii care sa te reprezinte cel mai bine.

Cosul de cumparaturi este gol